2013 m. balandžio 20 d., šeštadienis

Angelas sargas - Schutzengel (2012) Action, Thriller

Angelas sargas - Schutzengel (2012)
Action, Thriller
2 nominations
10/10

Angelas sargas (Guardian Angel / Schutzengel) - įtempto siužeto filmas apie vyrą, kuriam reikia apsaugoti jauną žmogžudystės liudininkę nuo nusikaltėlių, kurie nori jos atsikratyti.

Jauna našlaitė vardu Nina tampa žmogžudystės liudininkė, kai viešbutyje nužudomas jos geriausias draugas. Šios žmogžudystės kaltininkas yra garsus verslininkas prekiaujantis ginklais. Mergina įtraukiama į liudininkų apsaugos programą, slaptame bute jinai yra saugoma kiaurą parą. Tačiau teisėsaugoje yra korumpuotų pareigūnų, kurie nusikaltėliams išduoda merginos buvimo vietą. Nusikaltėliai atvyksta nužudyti merginos ir sukelia didelį susišaudymą. Liudininkų apsaugos darbuotojas Maksas išgelbėja merginą nužudydamas visus žudikus. Dabar Maksas niekuo nepasitiki, todėl kartu su mergina ima slapstytis nuo juos persekiojančių policijos pareigūnų ir samdomų žudikų. Maksas yra buvęs specialiųjų pajėgų kareivis. Jie nuvyksta pas jo geriausią draugą, su kuriuo jiedu kažkada drauge kariavo.

*****

Tikrąjį savo talentą Tilis Švaigeris atskleidė 2005 m., kai ekranuose pasirodė jo filmas Basomis per grindinį, pasakojantis apie psichiatrinės ligoninės pacientę Lailą. Šiame filme Tilis suvaidino pagrindinį vaidmenį, parašė scenarijų, buvo režisieriumi ir prodiuseriu. Filmas Gražuoliukas (2007 m.) buvo vienas sėkmingiausių Tilio filmų, kurį per dvejus metus pažiūrėjo daugiau nei 6 mln. žiūrovų.

Po šio filmo Til Schweiger'is patikti pradėjo, tad pažiūrėjau su juo filmų nemažai.

Kokowääh (2011)

Gražuoliukas 2 - Zweiohrküken (2009)
Raudonasis Baronas - Der rote Baron (2008)
Gražuoliukas - Keinohrhasen (2007) - 6 wins & 3 nominations
One Way (2006)

Šitas truputuka nusivažiavo:
Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe  (2011)

Filmuose Gražuoliukas ir Gražuoliukas 2 vaidino vis keturi Tilio vaikai. Jauniausioji dukra Ema vaidino Šaen–Bliu, Kamilė – mergaitę su kepure ir Sašą. Vyresnieji vaikai vaidina Anos prisiminimus: sūnus – jauną Ludo, o dukra – jauną Aną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą