2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

Geriausias pasiūlymas - The Best Offer - La migliore offerta (2013)


Filmas apie tai, kaip gudra merga žydą apipiso

Žiūrėjau  filmą - nu toks geras, nu toks gerulis, kad tiesiog metų filmas. 10/10. Senai tokį gėrį matęs buvau, gal nuo filmo "auklėtojai" laikų, tiesa tas irgi metų filmas buvo, o jame irgi žydą auklėjo, tasai buvo vokiečių, o šitas italų. Ennio Morricone muzikos kažkaip neatpažinau, kai turinys dominantis, tai ir į muzikinį foną nelabai kreipi dėmesį - kituose filmuose Ennio Morricone muziką pastebiu.

Geriausias pasiūlymas - The Best Offer - La migliore offerta (2013)
Crime | Drama | Romance
12 wins & 14 nominations
10/10

Įdomių filmų bloge merga rašo:
Išdidžiai siūlau šį aukso gabaliuką. Šviežias, inteligentiškas, jaukus, įmantrus kinas. Režisierius Giuseppe Tornatore, sugebėjo parodyti kažką naujo. Daugelis žmonių dešimt balų duoda kinui tik tada – kai kinas patiks kiekvienam žiūrovui. Kaži ar tai yra įmanoma, šįkart esame labai šalia šio vertinimo.

Išskirtinis vyrukas, neparagavęs gyvenime gražiausių dalykų, yra užsidaręs savyje, tačiau gyvenime pasiekęs aukščiausio lygio. Jo darbas – nekasdieninis, vertinti meno kūrinių tikslumą. Visą gyvenimą menui skiręs netyčia nukrypsta į šoną. Kas ir kodėl, žvilgtelkite. Geniali mintis, su paprasta, užtat idealia pabaiga.

Kas yra mūsų gyvenimų silpnybė? Manau, atsakymas tik vienas, kurį čia rasite. Mistiškumas, paranojiškumas, prisirišimas – tobulas derinukas. Ačiū Liudui


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą