2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Geriausias visų laikų matytas filmas apie gėjus


Filmų apie gėjus praktiškai nežiūriu, nes mergos man patinka. Esu tradicinės orientacijos, konservatyvių pažiūrų vaikinas, gerietis. Labai diievinu žaviąją lytį, esu švelnus su simpatiškomis ir geromis merginomis.

Paskutinį kartą žiūrėjau snobišką filmą apie gėjus prieš du metus, apie du studentus kur ant mokyklos stogo šnekėjo apie meilę. Pavadinimo neprisimenu, atrodo, kad šitas:

Antika - Antique - Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu (2008).

Na o "Šiaurės jūra, Teksasas" - tenka pripažinti tai geriausias mano matytas filmas šita tematika.


Šiaurės jūra, Teksasas / North Sea Texas / Noordzee, Texas (2011, Belgija)


Nepilnametis Pim'as  - tvirto charakterio, nė kiek nepergyvenantis dėl savo netradicinės orientacijos. Jo stambių gabaritų motina linksmina miestelio baro "Teksasas" lankytojus, groja akordeonu bei yra labai patenkinta vyrų dėmesiu, dažnai palieka sūnų vieną namuose ir visai nesirūpina, ką šis veikia ir kuom gyvena.


O šis, pritrūkęs dėmesio namuose, ieško įkvėpimo pas šalia gyvenančią kaimynę, kuri iškart suprato Tim'o netradicinį potraukį vyriškai lyčiai, bet netrukdo Tim'o draugystei su savo vyresnėliu sunūmi, nežiūrint į tai, kad į Tim'ą yra įsimylėjusi ir jos dukra.


Režisierius: Bavo Defurne


Aktoriai:
Ben Van den Heuvel, Eva van der Gucht, Thomas Coumans, Katelijne Damen, Nathan Naenen, Noor Ben Taouet


Pastabos:
įtikinamai įvykius perteikianti belgų režisieriaus melodrama. Geras aktorių darbas.

Nemėgstantiems gėjų tematikos patartina šio filmo nežiūrėti.

Kiti matyti filmai apie gėjus:

Myliu tave, Filipai Morisai (I love you Philip Morison)

Šis filmas linksmas, vien jau todėl, kad jame vaidina Jim Carey, kurio personažas iki ausų įsimylėjęs Filipą (jį vaidina Ewan McGregor). Tai, ką jis ryžtasi dėl savo mylimojo iškęsti, tiesiog stebėtina ir žavu.

Kuprotas kalnas (Brokeback Mountain)

Du jaunuoliai, įsimylėję vienas kitą ir kartu praleidę vasarą beganant arklius, po daugybės metų suvokia, kad tebemyli vienas kitą, nors abu sukuria šeimas ir susilaukia vaikų.

Nemažai tradicinės orientacijos vyrų tiesiog atsisako žiūrėti tokius filmus. Sutinku, kad man, kaip moteriai, juos žiūrėti paprasčiau. Be to, dar ir akis galiu paganyti į simpatiškus jaunus vaikinukus. Ir kodėl tie gėjai vaizduojami tokie kerinčiai žavūs filmuose? Ewanas McGregoras, vaidindamas heteroseksualą anaiptol nėra toks žavus, kaip vaidindamas gėjų Filipą.

Top 50 Favorite Gay Films

http://www.afterelton.com/movies/2010/9/favorite-gay-films

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą