2012 m. lapkričio 2 d., penktadienis

Angelų dalis - The Angels' Share (2012)

Snobo filmas

Angelų dalis - The Angels' Share (2012)
Comedy, Drama
UK, France, Belgium, Italy
1 win, 1 nomination

Žiūrėjau aš šiandien mergos superinį filmą. 9/10. Su pesimistine gaidele truputuka, bet baigiasi kaip ir pozityviai. Niolikmetes vyt lauk nuo šio filmo, na o vyresnėms galima ir pažiūrėti.


Kinomaistas.lt rašo:

„The Angels’ Share“ – tai škotų režisieriaus Keno Loacho filmas apie jaunus škotus, jų nusikaltimus ir prabangų gėrimą viskį.

Apsvaigęs nuo narkotikų jaunasis škotas Robbie žiauriai sumuša nekaltą vaikiną, vos ne vos išvengia kalėjimo ir ruošiasi būsimai tėvystei su savo mergina Leonie.  Už nusikaltimą Robbie paskiriami viešieji darbai, kuriuose jis susipažįsta su naujaisiais draugais Rhino, Alberto, Mo ir ypač rūpestingu prižiūrėtoju Harry.  Apsilankęs pas Harry  namuose ir pirmą kartą paragavęs viskio, vaikinas nustebina savo gera uosle ir skoniu.  Harry pasiūlo savo prižiūrimiems darbininkams nuvykti į viskio degustaciją, nuo kurios ir prasideda keista ketveriulės viskio odisėja. Arba tiksliau, didysis viskio nusikaltimas.

„The Angels’ Share“ patartina žiūrėti su angliškais titrais, nes vietomis škotiškas akcentas sunkiai suprantamas.  Beje, garantuojame, jog po šio filmo užsimanysite paragauti viskio. Taip pat užsimanysite nuvykti į Škotiją ir pakopinėti po ypač gražius jos kalnus.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą